Det er ikke lett å finne nye hobbyer sammen med gutta. Ihvertfall ikke noe som ikke inkluderer litt støy og motorer. Endelig har vi funnet en, tegning på nettbrett. Gutta fikk nettbrett til jul og der var også et eget tegneprogram, samt «penner». Mor og far (vi) har fått gleden av å sitte sammen med gutta å gjøre noe som vi alle kan. Utrolig deilig å se guttas mestringsfølelse. Samtidig som de tydeligvis koser seg med å være sammen med oss rundt kjøkkenbordet. Selv om de sliter med lesing og skriving er ikoner på nettbrett overhodet ikke noe problem. Kun et skår i gleden, for mannen da. Ikke like lett å få sneket seg på www.bsbildeler.no når mor sitter ett ved siden av 😉 

Har du ikke prøvd å tegne på nettbrett? Da bør du teste det. Er faktisk mye mer moro enn hva jeg egentlig trodde. Samtidig lærer man jo så mye nytt. Ligger mye på YouTube som man kan bruke for å lære eller få ideer. Ta en titt her.