Hvit veranda med blomster og møbler.

Jeg har bestemt meg for at den dagen jeg blir gammel, skal jeg ikke sitte i en sofa og angre på alle sjansene jeg ikke tok. Vi har i flere år satt av penger hver måned og spart for å kunne få råd til å kjøpe et feriehus i Spania. En stor motivasjon bak dette har vært å kunne ha et sted å samle familien i idylliske og sommerlige omgivelser, i mange år fremover. Jeg har en drøm om å kunne plukke appelsiner fra egen hage, mens ungene leker i bassenget, og bare kjenne på friheten. Det er lykke for meg. Vi er fremdeles ikke helt der at vi kan finansiere kjøp av feriehus med sparepengene våre, men forrige uke dukket drømmehuset opp for salg like utenfor Torreveja. Jeg gjorde litt research og fant ut at Folkia kan gi oss det lille ekstra dyttet vi trenger for å virkeliggjøre boligdrømmen, til gode betingelser. Hva tror dere? Skal, skal ikke?