Gubben er sint for tiden etter at bilen havarerte. Siden han skal gjøre alt selv, så er han veldig gira på å få tak i bildeler for tiden, så han er ikke snakkende til for tiden. Eneste han snakker med, er datamaskinen, der han mumler over at han ikke finner alle bildelene han trenger. Eller, helt til han var innom www.mekonomen.no og fant masse ting der. Hehe, han er så ustabil i humøret når bilen er ødelagt og han ikke kan kjøre hvor han vil, når han vil. Drømmen om feriehuset i Spania må nok vente til bilen er fiksa. Han skulle iallefall bruke den neste tiden på reparere bilen så jeg skal ut og plukke jordbær i dag sammen med en venninne. Vi har noen flotte gårdsbruk ikke langt unna der vi bor og der får vi lov å komme å plukke når vi vil. Det gleder jeg meg til, så får gubben gjøre sitt med bilen.

Hvit bil som er vrak.