Høsten er i hurtig anmarsj og kveldene blir lengre og mørkere. Jeg gleder meg til å sitte inne med en kopp varm kakao og slenge meg ned på sofaen for å se mine favoritt-serier på tv. Denne høsten ser meget lovende ut med mange spennedde nye serier på vei i tillegg til nye sesonger av blant annet «Victoria» og «Curb Your Enthusiasm». Litt drama og komedie der altså. Jeg liker godt både kostymer og kongelig drama så «Victoria» passer meg utmerket. Komedier er som dere vet også en av mine favoritter da jeg er typen som fortsatt ser repriser av «Friends». Nye episoder av «Stranger Things» kommer også og det blir jeg bare nødt til å få med meg. Før jeg benker meg foran tv`n må jeg få dagens trim på sykkelen. Det minner meg på at jeg bør få gubben til å ordne et sykkelstativ. Sykkelen kostet såpass at den fortjener en skikkelig parkering!

En kopp varm kakao