Velkommen inn på bloggen min.

Jeg skriver i overskriften «om meg…eller om oss» og det gjør jeg da det er min blogg, men den kommer til å handle litt om oss også. «Oss» er en familie med to sønner i skolealder, samt mor og far.

Bloggen startet jeg, mor, først og fremst i frustrasjon. Begge guttne mine sliter med Dysleksi. jeg var fortvila og tenkte at å skrive blogg, for å få luftet ting, måtte være helt i blinken. Det vil ikke si at hele bloggen min vil bli om dysleksi, du vil garantert finne litt forskjellig. Nyttig og muligens unyttig, hvem vet :)

Med bloggen har jeg jo selvfølgelig gså et håp om å kunne komme i kontakt med andre bloggere, men foreløpig er jeg for fersk til at jeg skjønner helt hvordan jeg kan gjøre det.

P.S. Jeg er ingen kløpper i hverken grammatikk eller rettskriving selv, men det skyldes antakelig mer latskap enn et reelt problem. Så bær over med slikt – ikke viktig i denne sammenhengen uansett. :)